Caută

Amoln

Amoln este un brand de parfumuri suedez fondat într-un studio umil din Malmö, Suedia. Lumânările Amoln combină pasiunea pentru parfumuri, măiestrie și amintiri intime cu cea mai înaltă calitate a materiilor prime și a modelelor scandinave contemporane.

Moln este cuvântul suedez pentru nor. Minunile mitologice și naturale ale norilor ne inspiră să creăm lumânările noastre albastre mat monocromatice. Lumanarile Amoln sunt realizate cu suflet si sunt realizate manual pentru a imita norii – creând siluetele si umbrele lor cerești cand sunt aprinse.

Originale din punct de vedere etic, toate lumânările Amoln sunt realizate manual în Suedia, cu cele mai bune materiale naturale și parfumuri din Franța. Niciun nor nu este lăsat neatins în timp ce alegem fiecare ingredient, auto-formulăm fiecare parfum subtil și stratificat, amestecăm manual fiecare ceară și turnăm manual fiecare borcan pentru a vă duce într-o călătorie în spatele norilor.

Formula lumânărilor Amoln este din ceară durabilă, rezultată din legume ecologice, recoltate local din partea de sud a Suediei. Toate lumânările Amoln sunt turnate manual și realizate în inimă în Suedia, fără cruzime față de animale, ființe umane sau mediul nostru.

Showing all 6 results

Scroll to Top