Caută

BondiWash

BONDI WASH combină puterea și parfumul produselor botanice australiene cu ingrediente naturale pentru a aduce o gamă de produse cu adevărat distinctive, care nu sunt doar eficiente, dar sunt bune pentru dvs., pentru casa dvs. și pentru planetă.

Lansat în 2013 de mama lui 3 Belinda Everingham, cu sediul în Bondi, BONDI WASH a fost inspirat din romanul „Parfum” de Patrick Süskind, care se referă la puterea evocatoare a parfumului. Citind romanul în timpul vacanțelor în Extremul Nord al Queenslandului și înconjurat de o floră nativă neobișnuită, Belinda s-a întrebat dacă Australia ar putea crea parfumuri și produse frumoase din plante botanice native, la fel cum au făcut francezii de secole.

Gama a fost dezvoltată cu chimiști calificați care utilizează cea mai recentă tehnologie în ingrediente naturale.
Toate produsele BONDI WASH au 99% + pe bază naturală.
Produsele sunt testate pe piele sensibilă și proiectate cu atenție, astfel încât să nu irite sau să provoace daune mediului.
Fără sulfați, parabeni, PEG, fenoxietanol, parfum sau culoare sintetică, BONDI WASH stabilește un nou standard în formulările naturale.

Mirosurile BONDI WASH au fost concepute ca un parfum, începând cu un ulei nativ australian. Alte parfumuri din Australia și din întreaga lume sunt apoi combinate pentru a include note de vârf, note de mijloc și note de bază.
Produsele BONDI WASH folosesc uleiuri native australiene care au parfumuri interesante – nu eucaliptul sau arborele de ceai standard – care se combină frumos cu alte uleiuri pentru a crea parfumuri înălțătoare. Aceste uleiuri native au o serie de proprietăți minunate și au fost toate testate independent pentru puterile lor antibacteriene.
BONDI WASH include, de asemenea, produse botanice australiene ACTIVE – ingrediente cu beneficii pentru piele și păr. Ingrediente precum extractul Lilly Pilly, care ajută la hidratarea și protejarea pielii.
Produsele BONDI WASH au fost proiectate cu integritate.
Spray-urile de declanșare și pompele de săpun vă oferă doar ceea ce aveți nevoie – mai puțin decât alte mărci. Produsele BONDI WASH nu numai că funcționează bine în mod natural, dar durează mai mult.
Gama include produse pentru casă, corp, bebeluș și câine, cu mai multe mirosuri și produse care vor fi lansate în curând.