Caută

Celso de Lemos

Lenjeriile de pat luxoase de la Celso de Lemos au fost țesute de artizani talentați din inima Portugaliei, de 40 de ani.

Călătorind în jurul lumii, cei de la Celso de Lemos aleg cel mai rafinat bumbac, mătase și in.
Celso de Lemos continuă căutarea nesfârșită a posibilităților și perfecțiunii și îmbinând cunoștințele din trecut cu cele mai noi tehnici noi, crează cel mai bun fir.

Cu cele mai fine fibre naturale, cea mai meticuloasă măiestrie, nuanțe luxuriante de culoare și jacquard sublime, colecția Celso de Lemos este inspirată din minunile naturii, din splendoarea care ne înconjoară.

Portugalia este piesa centrală a acestei frumoase producții textile. Maeștrii țesători au o experiență foarte bogată în producția de la bobină la țesături fantastice.

Celso de Lemos poate îndeplini orice dorință și stabilește standardul pentru „Haute Couture” în materie de lenjerii de pat.

Bumbacul egiptean Giza cu fire extra lungi este certificat și recunoscut ca fiind cel mai bun bumbac din lume și este folosit pentru producția lenjeriei de pat Celso de Lemos.
Cultivat pe malurile Nilului, bumbacul este cules manual. Fibra este tratată pentru a crea fire de o calitate exceptională rezultând o moliciune superioară, absorbantă, durabilă și elegantă.

Afișez 1 - 12 din 22 de rezultate

Scroll to Top