Caută

Costa Brazil

Misiunea Costa Brazil este de a crea produse care sunt benefice pentru corp și spirit, precum și pentru pământ. Compania produce o linie de cosmetice sustenabile create de Francisco Costa și construită pe simpla credință că spiritul frumuseții este inseparabil de sănătatea pământului.

La baza tuturor produselor se află un trio bogat de nutrienți din jungla amazoniană: Kaya – abundent in minerale, Cacay – super pachet de antioxidanți și Breu – rășină sacră cu proprietăți calmante. Acest complex singural, puternic, a fost dezvoltat de Francisco Costa după ce a lucrat cu o echipă de oameni de știință și agricultori locali din Brazilia pentru a combina tehnologiile moderne avansate cu puterile hrănitoare ale lumii naturale.

KAYA – Hidratează, hrănește, îmbunătățește fermitatea, prin complexul său de antioxidanți, acizi grași esențiali, selenium, vitamina E, magneziu și proteine. Recoltat din pădurile tropicale braziliene, exclusiv pentru Costa Brazil, acest superaliment recoltat in mod durabil ajută la revitalizarea aspectului texturii, fermitații și luminiscenței naturale a pielii.

CACAY – Netezește aspectul liniilor fine, hidratează, îmbunătățește fermitatea. Bogat în vitaminele A și E, Omega 3, 6 și 9, acest ulei puternic conține cu 50% mai multă vitamina E decât uleiul de argan și este o sursă naturală de retinol, care ajută la îmbunătățirea tonusului pielii și reduce aspectul liniilor fine.

BREU – Ameliorează anxietatea, îmbunătățește starea de spirit, proprietăți antioxidante, antiinflamatorii și antimicrobiene.  O rășină aromată care calmează pielea și mintea, Breu oferă, de asemenea, tuturor formulelor noastre un parfum captivant.

Scroll to Top