Caută

KAI

“respirați în frumusețea kai și experimentați lumina și aroma liniștitore a parfumului cel mai căutat de astăzi. ”

gaye straza și-a petrecut tinerețea în vacanțe la tropice. după ani de zile evitând parfumurile de masă, straza a decis să-și creeze un parfum care să întruchipeze florile albe exotice pe care le iubea. timp de câteva luni a lucrat neobosit cu o mică casă de parfumuri de tip boutique pentru a dezvolta ceea ce acum cunoaștem ca parfum kai.

prima dată când straza a purtat kai, a fost oprită pe stradă de un editor de frumusețe pe bulevardul Madison din New York, întrebând de unde ar putea cumpăra parfumul. aceasta a fost o prefigurare a evenimentelor viitoare. curând după aceea, Straza a lansat parfumul în propriul său magazin de modă de lux de lux din Malibu.

astăzi, kai este vândut în buticuri și spa-uri exclusive din întreaga lume, cu mulți adepți, inclusiv Jennifer Aniston, Julia Roberts, Charlize Theron, Reese Witherspoon, Jennifer Garner, Naomi Watts și altele.

fara parabeni, sulfati, ftalati, fosfati si fara gluten. fără microbere. fără testare pe animale. Vegetarian.
ambalaje reciclabile. produs in SUA.

frumusețea stă în cele mai simple și mai pure lucruri. kai dă viață acestei idei folosind parfumuri exotice și esențe naturale în parfumul ușor și îmbătător de gardenie înfășurat în exotice albe. kai surprinde parfumul irezistibil al tropicelor într-o gamă completă de produse de parfum, baie, corp și îngrijire de casa. inspirați frumusețea kai și experimentați cel mai căutat parfum de astăzi.”

Scroll to Top