Caută

L'ATELIER DU VIN

DESCHIDEȚI, SERVIȚI, PĂSTRAȚI sau arta de a savura un vin fin, în stil franțuzesc: ASTA ESTE POVESTEA L’ATELIER DU VIN.

Din 1926, L’Atelier du Vin creează instrumente exclusiviste pentru vin. Afacerea de familie este acum specialistul în oenologie, de la pivniță până la masă.

L’Atelier du Vin dorește să participe la ritualul plăcut contemporan de conservare, preparare și servire a vinului, bazându-se pe tradiția franțuzească a designului frumos pentru o experiență de degustrare a vinului perfect gândită și creativă. Se străduie în mod constant să proiecteze, să dezvolte și să producă unelte extrem de precise, pe cât de ergonomice, pe atât de elegante. De aceea lucrează cu cele mai bune materiale, de la nuc masiv și stejar până la sticlă suflată, piele și lac. Acordă o atenție deosebită mecanismelor, roților, plăcilor, niturilor și șuruburilor din tirbușoane. De asemenea, lucrează cu artizani și producători experți din Franța, Europa și din întreaga lume, care sunt specializați în diferitele materiale și metode de producție folosite pentru a face piesele. Produsele sunt proiectate în atelierele lor din Franța.

Piesele emblematice ale L’Atelier du Vin au toate ceva special: farmecul măiestriei artizanilor. De la tirbușone – bine cunoscutul Bilame din 1949, mașina Soft, patentată în 2006, care îndepărtează dopurile dintr-o singură mișcare sau pârghia verticală Oeno Motion – până la carafele din sticlă suflată manual, majoritatea produselor L’Atelier du Vin, instrumentele emblematice sunt piese unice numerotate.

Scroll to Top