Caută

Lazarus Douvos

Prima din clasa sa, o colecție de produse pentru îngrijirea părului realizată ca un parfum fin, turnată întru-un recipient elegant de sticlă, lucrat manual. Autocolantele, pompele sau plasticul nu fac parte din natura intrinsecă a acestui brand de lux.

Minimizarea confuziei consumatorilor cu o ofertă simplificată și prezentarea ingredientelor naturale definește și mai mult caracterul mărcii. ROSE 1845 poate fi vândut confidențial alături de cele mai prestigioase produse de înfrumusețare, inclusiv parfumuri fine care deschid noi oportunități de vânzare cu amănuntul. Acest lucru permite consumatorului să identifice poziționarea prestigioasă a mărcii pentru îngrijirea părului, cu parfum și inteligența din spatele forței creative a mărcii, Lazarus Douvos.

Lazarus este simbolul unui designer inovator care acceptă doar perfecțiunea ca standard. El a ridicat ROSE 1845 la un nivel suprem, reflectat de sticlele personalizate fabricate în Franța de către specialistul în sticlă Verreries Brosse. Prestigiul este sporit și mai mult de parfumul de semnătură al mărcii, ROSE 1845, creat de maestrul parfumier, Christophe Laudamiel.

Folosind numai cei mai buni trandafiri culeși manual din grădinile Grasse și alte delicatese de ingrediente din lume, ROSE 1845 este o propunere de lux într-o nouă eră a îngrijirii părului, concepută pentru cea mai exigentă clientelă.

Lazarus Douvos este un hair stylist de renume internațional, care a perfecționat tehnica de design și de coafare a părului, de peste trei decenii. El a fost numit stilist personal al celebrităților de la Hollywood, precum regretata Joan Rivers, înainte de a lucra ca stilist maestru pentru iconicul coafor Garren. În acest timp, a creat look-uri editoriale pentru US Vogue și a fost hair stylist personal pentru jurnalistul și editorul de modă la Large, Hamish Bowles. În 2011, în timpul Săptămânii Modei de la New York, Lazarus l-a asistat pe Garren pentru Calvin Klein în 2011 și pe Guido Palau pentru Ralph Lauren în 2012. În calitate de stilist principal, în 2014 a creat look-urile pentru Colecția ADIDAS Selena Gomez.

Afișez toate cele 3 rezultate