Caută

Compagnie de Provence

De-a lungul anilor, La Compagnie de Provence a stabilit legături strânse cu producătorii locali, în căutarea unor ingrediente de înaltă calitate pentru a oferi esența Provence în sticlă.
Uleiul de măsline și uleiul de migdale sunt în centrul formulelor noastre. Ele sunt recoltate din Franța, de la familii locale și presate la rece.

Parfumurile care alcătuiesc produsele noastre sunt imaginate și create în Grasse, capitala mondială a parfumurilor, de către maeștrii parfumieri.

Acordăm o atenție deosebită formulării produselor noastre alegând eliminarea ingredientelor controversate: 100% din produsele noastre sunt formulate FĂRĂ parabeni, uleiuri minerale, aluminiu, sulfat de sodiu lauret, triclosan.
Majoritatea produselor noastre sunt compuse din cel puțin 95% ingrediente naturale pentru a avea grijă de tine și de interiorul tău, în mod natural. Ambiția noastră este de a oferi cele mai naturale formule posibile, fără a compromite senzorialitatea și eficiența pentru tratamente cosmetice de plăcere 100%.

Ne plac obiectele frumoase,
Din acest motiv, timp de 30 de ani, sticlele iconice ale săpunurilor noastre lichide Marseille de 500 ml au fost fabricate din sticlă, reciclabile infinit și recunoscute ca fiind ideale pentru păstrarea calității formulelor.
Datorită rezervelor de 1 litru, sticlele noastre sunt reîncărcabile, reducând astfel amprenta asupra mediului (și a portofelului!).