Caută

L'Objet

L’Objet s-a născut la intersecția dintre măiestria meticuloasă și sensibilitatea atemporală. Filozofia este de a oferi consumatorilor pretențioși modele de casă care sunt atât luxoase, cât și funcționale și realizate la cele mai exigente standarde. Deși multe dintre produse sunt moderne din punct de vedere estetic, aproape toate au fost create folosind meșteșuguri străvechi.

Tehnicile de lucrare manuală folosite și piesele rafinate pe care le produce L’Objet sunt unice în lume. Tehnicile de realizare a bijuteriilor sunt folosite pentru a crea cele mai complicate rame foto; se folosesc forme de ipsos la comandă care sunt atât de fine încât pot turna doar cincisprezece piese fiecare; porțelanul este modelat manual pe măsură ce se usucă pentru a crea o textură rafinată; iar vesela este aurita de trei ori în aur de 24K pentru a obține strălucirea perfectă.

Parfumurile L’Objet sunt amestecuri artizanale, echilibrate, neașteptate, de substanțe aromatice naturale, create pentru a creea amintiri și a ridica simțurile. Împreună cu renumitul parfumier Yann Vasnier, fiecare dintre parfumuri exclusive este compus dintr-o notă de top, o notă de mijloc și o notă de bază, care conferă complexitate experienței.

Scroll to Top