Caută

MAISON LOUIS MARIE

Maison Louis Marie este rezultatul unei lungi istorii de familie cu parfum, începând cu Louis Marie Aubert du Petit Thouars care a fost exilat în Madagascar, La Reunion și insulele Mauritius în timpul revoluției franceze. Acolo, el a descoperit o gamă largă de exemplare de plante, colectând peste 2000 pentru a le aduce înapoi în Franța zece ani mai târziu.

Două sute de ani mai târziu, Marie du Petit Thouars și-a lansat linia de arome compuse cu grijă pentru a celebra moștenirea botanică a strămoșului ei. Maison Louis Marie a luat naștere și Marie a creat lumânări de lux, parfumuri și produse de îngrijire a pielii, care se concentrează pe mirosuri impregnate de parfumuri florale unice.

Maison Louis Marie, produce cosmetice curate, care nu contin ingrediente toxice pentru corp si pentru mediul înconjurator, foloseste ambalaje 100% biodegradabile și este membră a organizației „”1% for the planet””, ceea ce înseamnă că se obligă să doneze 1% din venituri cauzelor care sprijină mediul înconjurător.

Afișez toate cele 10 rezultate

Scroll to Top