Caută

Officina delle Essenze

Totul începe în anii ’50. Familia Lembo are o parfumerie printre străzile din centrul Romei. Suntem în plină expansiune economică, doamnele merg la magazinele artizanale și primele mașini mici traversează Bel paese.

Din cele cinci simțuri ale noastre, mirosul este, fără îndoială, cel mai semnificativ. Aroma ne spune multe despre o persoană și despre personalitatea ei. Parfumurile au puterea de a face un individ sau un mediu unic și această caracteristică specială îl inspiră pe Officina delle Essenze să facă propriile creații. Aceasta este o poveste despre o mică parfumerie din inima Romei care a devenit o afacere de familie și a făcut o valoare absolută din Made in Italy.
Officina delle Essenze este un sinonim al meșteșugului și luxului, o emoție a celor care doresc să se simtă bine cu un produs de înaltă valoare artistică.

Cei care aleg Officina delle Essenze adoră să aibă grijă de ei înșiși sau de casa lor. Acestea nu sunt doar parfumuri sofisticate, ci și un design perfect în orice context, prețios și elegant pentru a reprezenta ceva unic, detaliul de care nu poți face lipsă. De aceea, fiecare experiență cu produsele Officina delle Essenze este originală și inimitabilă.

Afișez 1 - 12 din 24 de rezultate