Caută

pH fragrances

pH fragrances este o marcă de parfumuri lifestyle care oferă parfumuri excepționale în arome fine, produse de îngrijire pentru casă și îngrijire personală. Cele mai bune materii prime ale parfumeriei (Orpur® de la Givaudan) au fost selectate pentru a crea cele mai rafinate parfumuri cu semnatură.

Parfumuri High End create în Franța de cei mai buni maeștri parfumieri din lume. Parfumuri realizate manual, realizate cu materii prime de cea mai înaltă calitate. Brandul dorește să ofere o gamă largă de parfumuri și produse cu o paletă mare de familii olfactive datorită unei expertize aprofundate în domeniul parfumurilor. Sunt acoperite 8 familii olfactive.

Fiecare univers olfactiv este inspirat de universul modei și prezintă cele mai bune materii prime.

Produsele sunt realizate în Franța pentru a aduce un omagiu furnizorilor locali și moștenirii excepționale.

Lumea parfumierului este omniprezentă prin brand. Flaconul de parfum, de laborator de chihlimbar a inspirat crearea universului brandului.
Forma cilindrică a acestei sticle, cu umărul oblic, a inspirat designul ambalajului pentru sticlele de parfum, pentru gama de îngrijire corporală și îngrijire a casei.

Forma octogonală a capacului acestei sticle a inspirat logo-ul mărcii, cu o latură autentică de farmacie, ca o etichetă de modă veche aplicată de maeștri parfumieri.

Afișez singurul rezultat