Caută

VISPRING

Povestea VISPRING începe în 1899 cu inginerul britanic, James Marshall. Când soția sa s-a îmbolnăvit în Canada, James i-a făcut manual o saltea de susținere cu arcuri spiralate învelite în muselină. A fost o revelație în confort.

Dar abia în 1901 designul revoluționar a ajuns în Marea Britanie. Aduși de John Nolon și Frederick James, perechea a decis să producă salteaua la nivel comercial și a încorporat Marshall Sanitary Mattress Company în 1901.

În 1911, navele maritime erau modalitatea de a călători. Și atunci Vispring au avut primele comenzi majore. Confortul personalizat al unei saltele Vispring se potrivește perfect în cabinele și apartamentele opulente ale celor mai bune nave din lume precum Titanic și Olympic.

Pe măsură ce anii au trecut, producătorii de pat experți de la Vispring au început să experimenteze cu noi umpluturi de saltele. Au introdus materiale mai naturale, cum ar fi păr de cal, bumbac pur și lână Shetland, precum și finisaje de lux precum mătasea și cașmirul. În 1932, Vispring a creat și primul divan cu arcuri cu buzunar din lume – care este cunoscut drept cea mai bună experiență de somn.

După zeci de ani de inovație și nenumărate saltele la comandă, Vispring a primit în 2012 Queen’s Award for Enterprise. Premiul onorează orice afacere care a excelat în domeniile comerțului internațional, inovației sau dezvoltării durabile. Este una dintre cele mai mândre realizări ale VISPRING.

Showing all 11 results

Scroll to Top