Search

Livrare

Inside Home expediază comanda în maxim 3 zile lucrătoare din momentul plasării acesteia, urmând ca firma de curierat parteneră să livreze comandă în maxim 2 zile lucratoare. Pot exista întârzieri în perioadele foarte aglomerate, mai precis atunci când organizăm campanii speciale (de Sărbători, în perioada reducerilor de vară sau iarnă, flash-sale, Black Friday etc.).

Coletul va fi asamblat si expediat de îndată ce ne-am asigurat că: datele completate în formularul de comandă sunt complete si corecte, produsele alese sunt în stoc. Vei primi un e-mail de confirmare a comenzii şi a costului total (valoarea produselor şi costul transportului).  În cazul în care, dintr-un anumit motiv, nu vă putem procesa comanda, vă vom anunţa în cel mai scurt timp. În cazul în care am primit deja plata pentru comanda dumneavoastră, vom încerca să vă rambursăm suma respectivă utilizând aceeaşi metodă ca cea folosită pentru efectuarea plăţii.            

În cazul în care, dintr-un anumit motiv, sunt necesare alte aranjamente, vă vom comunica acest lucru şi vă vom solicita ne contactaţi la adresa de e-mail office@insidehome.ro sau la numarul de telefon 0726266100, in vederea rambursarii sumei.

Tarife și opțiuni:

În București – transport gratuit prin curier la comenzile de peste 500 RON

                    – 25 RON pentru comenzile de până 500 RON

                    – ridicare gratuită din showroom-ul Inside Home L-V 9-17 S 9-!5

În țară – transport gratuit prin curier la comenzile de peste 1000 RON

           – 35 RON pentru comenzile de până 1000 RON

           – ridicare gratuită din showroom-ul Inside Home

Pentru livrări in afara țării, te rugăm să ne contactezi la adresa de e-mail office@insidehome.ro.

 

Notă: costul transportului include TVA.

 

Toate serviciile de curierat sunt disponibile de luni până vineri. Comenzile plasate în week-end vor fi prelucrate în cursul zilei de luni.

Dacă nu există nicio persoană care poate recepţiona comanda la adresa indicată, companiile expeditoare vor lăsa o înştiinţare referitoare la modalitatea de a intra în posesia coletului. Inside Home nu îşi asumă responsabilitatea în cazul în care această înştiinţare nu este lăsată. Vă rugăm însă să ne comunicaţi prin e-mail sau telefon orice problemă legată de livrare şi vom face tot posibilul pentru urgentarea si soluţionarea acesteia.