Caută

, , ,

Oală din fontă Terra Cotto cu capac 10 cm

Sambonet

de la 325 lei

Golește

Colecția Sambonet Terra Cotto: este expresia înaltă a dorinței de a găti tradițional și sănătos.

* Oală practică pentru sos, antiaderentă cu capac din fontă emailată, pentru o conductivitate termică optimă
* Designerul Stefania Vasques promovează bucătaria prietenoasă cu mediul și orientarea slow food
* Ideal pentru păstrarea proprietaților organoleptice ale alimentelor, în pachet este inclusa o carte de retete
* Mânerele laterale fac oala sigură și practică.

Tradiția, gătitul autentic și designul au inspirat-o pe Stefania Vasques să creeze această colecție. Orientat spre „Slow food” Terra Cotto se dăruiește idealului tot mai mare de azi de a reveni la modurile bune de a mânca din vremurile trecute.

Înaltime: 7,50 cm
Diametru: 10,00 cm
Capacitate: 0,31 L
Greutatea articolului: 1,18 kg
Înaltime pachet: 8,80 cm
Lătime pachet: 12,70 cm
Greutate pachet: 1,18 kg

PRECAUȚII: Așezați oala numai pe plite care pot susține dimensiunea și greutatea acesteia. Fonta trebuie încălzită treptat și nu lasată niciodata nesupravegheată pe aragaz. Flacăra de sub oală nu ar trebui să se extindă dincolo de părțile ei. Asigurați-vă că utilizați o mănușă de cuptor sau silicon când manipulați mânerele caserolei, deoarece acestea pot fi fierbinți. Pentru a evita deteriorarea suprafeței emailate, utilizați ustensile de bucătărie din silicon sau din lemn și nu tăiați direct alimentele în oală.

PRIMA UTILIZARE: Înainte de utilizare, spălați bine cu apă fierbinte și săpun, clătiți și uscați. Când caserola atinge o anumită temperatură, reduceți căldura: conductivitatea termică a fontei permite căldurii să dureze mult timp în timpul gătirii, economisind energie și lăsând să fiarbă la foc mic.

DUPĂ UTILIZARE: Lăsați caserola la rece cel puțin 15 minute până ajunge la temperatura camerei. Apoi se spală cu apă rece.

CURĂȚARE: lăsați întotdeauna vasele să se răcească înainte de a le spăla. Nu utilizați tratamente de curățare excesiv de agresive și repetitive sau vată de oțel pentru a scăpa de resturile de alimente greu de îndepărtat. În schimb, umpleți caserola cu apă fierbinte, așteptați până când reziduul se înmoaie și apoi îndepărtați-l cu un burete neabraziv.

SPĂLARE: Spălați cu apă fierbinte și săpun de vase folosind un burete neabraziv. Aceste vase se pot spăla în mașina de spălat vase datorită unei tehnologii speciale de emailare.

USCARE: caserola trebuie să fie bine uscată înainte de a fi pusă deoparte.

Marca: Sambonet
Colecție: Fonta Terra.Cotto
Material: Fontă emailată
Numărul de articole din set: 2
Anul introducerii: 2015
Se poate folosi cu siguranță la cuptor

Scroll to Top