Caută

Oală ovală din fontă Terra Cotto cu capac 13 cm

Sambonet

de la 325 lei

Golește

Colecția Sambonet Terra.Cotto: expresie înaltă a dorinței de a găti tradițional și sănătos.

* Oală practică pentru sos antiaderent cu capac din fontă emailată, pentru o conductivitate termică optimă
* Designerul Stefania Vasques promovează bucataria ecologica și orientarea slow food
* Ideal pentru pastrarea proprietaților organoleptice ale alimentelor; in pachet este inclusă o carte de rețete
* Mânerele laterale fac oala sigură și practică.

Tradiția, gătitul autentic și designul au inspirat-o pe Stefania Vasques să creeze această colecție. „Slow food” – Terra.Cotto se dăruiește dorinței tot mai mari de azi de a reveni la modurile bune de a mânca din vremurile trecute.

Proiectat de Vasques Stefania – ITALIA

Stefania Vasques s-a nascut in Catania. Ea locuiește și lucrează în Milano. Fiind arhitect, designer și stilist, ea colaborează cu reviste de top de decor și design. Ea iubește tot ceea ce natura oferă în mod spontan, deoarece întruchipează înțelepciunea străveche și un bazin de cunoștințe încă de descoperit. Iubește frumusețea, deoarece este o resursă universală și o valoare. Ea mănâncă alimente organice, sau mai degrabă biodinamice, pentru că sunt bune pentru planetă. Ea cumpără mâncare de zero mile pentru că este mai puțin poluantă. Ea crede că o dietă sănătoasă este adevărata sursă a tuturor vindecării și o mică revoluție a obiceiurilor care este implementată și susținută de „toată lumea” ar face „toată lumea” să se simtă mai bine.

Înaltime: 7,20 cm
Diametru: 10,00 cm
Capacitate: 0.45 L
Greutatea articolului: 1,18 kg
Înaltime pachet: 8.60 cm
Lătime pachet: 13.00 cm
Greutate pachet: 1,18 kg

PRECAUȚII: Așezați oala numai pe plite care pot susține dimensiunea și greutatea acesteia. Fonta trebuie încălzită treptat și nu lasată niciodata nesupravegheată pe aragaz. Flacăra de sub oală nu ar trebui să se extindă dincolo de părțile ei. Asigurați-vă că utilizați o mănușă de cuptor sau silicon când manipulați mânerele caserolei, deoarece acestea pot fi fierbinți. Pentru a evita deteriorarea suprafeței emailate, utilizați ustensile de bucătărie din silicon sau din lemn și nu tăiați direct alimentele în oală.

PRIMA UTILIZARE: Înainte de utilizare, spălați bine cu apă fierbinte și săpun, clătiți și uscați. Când caserola atinge o anumită temperatură, reduceți căldura: conductivitatea termică a fontei permite căldurii să dureze mult timp în timpul gătirii, economisind energie și lăsând să fiarbă la foc mic.

DUPĂ UTILIZARE: Lăsați caserola la rece cel puțin 15 minute până ajunge la temperatura camerei. Apoi se spală cu apă rece.

CURĂȚARE: lăsați întotdeauna vasele să se răcească înainte de a le spăla. Nu utilizați tratamente de curățare excesiv de agresive și repetitive sau vată de oțel pentru a scăpa de resturile de alimente greu de îndepărtat. În schimb, umpleți caserola cu apă fierbinte, așteptați până când reziduul se înmoaie și apoi îndepărtați-l cu un burete neabraziv.

SPĂLARE: Spălați cu apă fierbinte și săpun de vase folosind un burete neabraziv. Aceste vase se pot spăla în mașina de spălat vase datorită unei tehnologii speciale de emailare.

USCARE: caserola trebuie să fie bine uscată înainte de a fi pusă deoparte."

Marca: Sambonet
Colectie: Fonta Terra.Cotto
Material: Fontă emailată
Numărul de articole din set: 2
Anul introducerii: 2015
Sigur pentru contactul alimentar
Se poate folosi cu siguranță la cuptor

Scroll to Top