Caută

The Laundress
Produsele rechemate pot conține bacterii, inclusiv complexul Burkholderia cepacia, Klebsiella aerogenes și mai multe specii diferite de Pseudomonas, dintre care multe sunt organisme ale mediului înconjurător găsite pe scară largă în sol și apă, iar unele pot fi găsite și la oameni. Persoanele cu sistem imunitar slăbit, dispozitive medicale externe și afecțiuni pulmonare subiacente care sunt expuse la bacterii se confruntă cu un risc de infecție gravă care poate necesita tratament medical. Bacteriile pot pătrunde în corp dacă sunt inhalate sau prin ochi sau prin ruptură a pielii. Persoanele cu un sistem imunitar sănătos nu sunt de obicei afectate de bacterii.

Ar trebui să încetați imediat să utilizați produsele rechemate. Pentru a determina dacă produsul dvs. este inclus și pentru a trimite o cerere de rambursar, vă rugăm trimiteți un mail către office@insidehome.ro și consultați codul de lot imprimat pe partea de jos a sticlei. Pentru început, vă rugăm să verificați dacă codul de lot începe cu o litera de prefix F, H sau T. Produsele cu următoarele coduri de lot sunt incluse în rechemare:

Produsele cu coduri de lot care încep cu litera F și ultimele patru cifre sunt numerotate 9354 sau mai puțin
Produsele cu coduri de lot care încep cu litera H și ultimele patru cifre sunt numerotate 2262 sau mai puțin
Produsele cu coduri de lot care încep cu litera T și ultimele patru cifre sunt numerotate 5264 sau mai puțin

Ne puteți contacta pe office@insidehome.ro. Vă rugăm să verificați toate produsele pentru a vedea dacă sunt incluse în lista finală de rechemare. Acum că verificarea cu Comisia pentru Siguranța Produselor de Consum din SUA și Health Canada este încheiată, putem începe procesarea cererilor de rambursare. Metodele de rambursare vor varia în funcție de țară. Pentru S.U.A. și Canada, veți primi un control în termen de până la 8-10 săptămâni.

Dacă ați achiziționat produsul rechemat la sau după 1 ianuarie 2021, puteți furniza:

o fotografie a sticlei cu codul lotului cu parafa și data scrisă cu marker;
o chitanță valabilă/ bon/ factură;
adresa dvs. de e-mail,
dacă este achiziționată prin InsideHome.


Dacă ați achiziționat produsul rechemat înainte de 1 ianuarie 2021, puteți furniza:

o fotografie a sticlei cu codul lotului cu parafa și data înscrise cu marker și o chitanță valabilă pentru rambursarea a prețului de achiziție. Dacă trimiteți o fotografie, cu data și inițiala fără o chitanță valabilă, veți primi prețul de vânzare public.
Dacă nu mai sunteți în posesia produsului, nu putem oferi o rambursare pentru produsul achiziționat înainte de 1 ianuarie 2021.

După ce ați solicitat rambursarea, consumatorii ar trebui să aducă/ trimită (pe courier pe costul InsideHome) produsele la Inside Home sau să arunce produsul închizând bine sticla și aruncându-l la gunoiul menajer. Nu goliți produsul înainte de eliminare.

Ne cerem scuze clientilor loiali The Laundress pentru situatie.